Fusta termotractada

La Fusta de Flandes termotractada THERMOWOOD Nivell D ofereix unes garanties de durabilitat i resistència de primer ordre. La fusta rep un tractament sense productes químics basat en una aplicació tèrmica de 212ºC (+-3%).

El Termotractament ofereix com a grans avantatges:

· Menor risc de deformació, estabilitat dimensional

· Bon comportament als canvis d’humitat, variació volumètrica gairebé inexistent

· Color uniforme

· Superfície més rígida i dura

· Més lleugera i per tant més fàcil de transportar i col·locar

· Més higiènica gràcies a la seva millor resistència a absorcions de materials

com la cola o pintura, així com d’altres productes tòxics

El seu aspecte atractiu i lleuger és perfecte per combinar-ho amb el servei de rusticar que oferim a Macusa en format rústic, ressaltant les vetes de la mateixa fusta, oferint un aspecte rugós i natural al mateix temps.

La seva alta adaptació a l’exterior amb la seva deformació pràcticament inexistent la converteix en una fusta a tenir en compte pel seu ús en l’exterior. Ser conscients que no es tracta d’un nivell IV de resistència, el fet que suposa que no pot estar en contacte directe amb el terra. Tot i això, la seva instal·lació en paviments, fixada a uns rastrells cuperitzats, és aconsellable per espais particulars.

La seva rigidesa i agradable aspecte la converteix en un candidat perfecte per a revestiments tant d’interior com d’exterior, així com en paviments en fixació oculta per a zones particulars.

Thermowood, altrament dit fusta termotractada, igual que tota la fusta, també perd el seu color original amb el pas del temps, i sobretot quan està en contacte amb el sol. A Macusa també li oferim un ventall de vernissos per la seva conservació i manteniment.

 

Descripció Secció mm
Perfil  4 cantells romats 68 x 21
95 x 21
145 x 21
45 x 45
68 x 45
145 x 45
Perfil fixació oculta 95 x 21
Encadellat 95 x 21
145 x 21

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN