Fusta de pi tractada

Fusta de pi Flandes de primera qualitat, pi nòrdic (taulons de pi flandes) deixat de serra, Macusa realitzem diversos processos de mecanització per tal d’oferir diferents productes de perfileria de pi. Disposem de perfils de pi Flandes de primera qualitat amb les quatre cares polides, els cantells roms (altrament dit cantells romats), tractat a l’autoclau classe de risc IV, útils per a tot tipus d’aplicacions exteriors, terrasses, jardins, mobiliari urbà, etc.

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

A Macusa sempre apostem per la màxima qualitat, és per aquest motiu que el producte estàndard és fusta de Pi Flandes V nòrdica (o altrament conegut com a pi Flandes II, provinent dels països nòrdics), o sigui la millor qualitat utilitzada en el mercat per aquest tipus d’aplicacions en exteriors. La seva utilització és molt diversa, podent-la utilitzar per paviments de fusta per exterior, revestiments de fusta, o bé ja per mobiliari de jardineria (tanques de jardí, taules de jardí, i tot tipus de mobiliari de jardí), així com per un entorn més professional en el sector de mobiliari urbà (tanques angleses, treballs en jardineria, etc.).

La seva procedència, la selecció de les taules i taulons de més qualitat dins del tronc de l’arbre, garanteixen que el producte resultant final sigui més estable als canvis i adversitats climàtiques. La seva deformació serà menor, amb menys esquerdes i amb un número inferior de nusos al llarg del producte.

En el quadre de sota podrà trobar totes les seccions més sol·licitades en el mercat, amb quatre cares polides, cantells roms i amb tractament a l'autoclau classe de risc 4. Llargades de 3.300 a 5.400mm, en múltiples de 300mm, segons disponibilitat. Altres seccions, consultar-ho.

• Oficina tècnica i maquinària de control numèric disponible per a qualsevol mecanització, realitzant projectes a mida.

Tractament autoclau classe risc III amb dissolvent orgànic per a exterior o Tractament autoclau classe risc IV amb sals de coure per a exterior amb contacte amb el terra.

Servei de lasurar

Servei de rusticar, procés de raspallar la fusta fent-li ressaltar les seves vetes, oferint un aspecte rugós i envellit.

• Certificats d’origen de la fusta, PEFC.

 

Secció  mm
45 x 45
68 x 21
68 x 34
68 x 45
68 x 68
90 x 90
95 x 21 *
95 x 34
95 x 45
120 x 21
120 x 45
120x68
145 x 34
145 x 45
145 x 57
145 x 68
195 x 34
195 x 45

En estoc.

*Disponible també en Flandes "B" de segona qualitat (classificada entre V i VI), pi tractat a l'autoclau classe de risc 4, de llargades compreses entre 3.300 a 5.400mm segons disponibilitat, amb múltiples de 300mm.

 

Actualment Macusa també disposa de taulons i taules de làrix, o altrament dit ALERCE. Una fusta amb unes propietats diferents que segons l'aplicació pot oferir unes bones garanties. Consulti'ns per seccions i disponibilitats de la nostra gama de productes LÀRIX.

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN