Encadellats

L’encadellat és un producte molt utilitzat per donar un efecte de naturalitat als acabats de revestiments interiors o exteriors, tant horitzontals com verticals.

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

A Macusa li donem un ventall d’opcions en pi i avet, segons funcionalitat i preferències en disseny:

- Encadellat bisellat: En aquest cas a Macusa li oferim de pi o d’avet (possibilitat de fer-ho amb fusta tropical sota petició). Normalment utilitzats per revestir sostres i parets, donant una atmosfera lleugera i agradable. Possibilitat de fabricar encadellat bisellat ipé sota petició (aplicació utilitzada en alguns revestiments verticals).

- Encadellat tancat: Per aquesta aplicació a Macusa també li oferim de pi o d’avet (possibilitat de fer-ho amb fusta tropical sota petició). Ideal per construir un paviment o sostre més rústic.

- Perfil ranurat amb fixació oculta d’ipé o fusta termotractada: És un format perfecte per a paviments que es vulgui veure les vetes de la fusta de forma continuada, sense la presència de cargols. És un tipus de mecanització perfecte per paviments realitzats en fusta tropical o bé en fusta termotractada (aquesta darrera més aconsellable per a entorns privats) que tenen una millor estabilitat dimensional.

A Macusa li oferim la possibilitat de fabricar encadellats a mida sota comanda en la secció que desitgi.

Serveis addicionals que li oferim a Macusa per als nostres encadellats:

Tractament a l’autoclau classe de risc III amb dissolvent orgànic per a exterior o tractament a l’autoclau classe de risc IV amb sals de coure per a exterior amb contacte amb el terra.

Servei de lasurar

Servei de rusticar, procés de raspallar la fusta fent-li ressaltar les seves vetes, oferint un aspecte rugós i envellit.

• Certificats d’origen de la fusta, PEFC.

 

Descripció Secció mm
Avet envernissat bisellat 95 x 10
Avet bisellat 146 x 21
Avet bisellat 146 x 32
Pi Flandes bisellat 95 x 13
Pi Flandes bisellat 120 x 21
Pi Flandes tancat 120 x 21
Pi Flandes doble cadell 145 x 55
Pi Flandes perfil teula 145 x 32

En estoc.

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN