Bigues de fusta

A Macusa li oferim un gran ventall de possibilitats en bigueria. La versatilitat tant en el tipus de material, en el tractament, com en les múltiples mecanitzacions que podem oferir gràcies a la nostra oficina tècnica, maquinària de control numèric, i maquinària específica pels acabats fan que la nostra oferta sigui nombrosa, avantatjosa i competitiva per als nostres clients.

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

Li podem oferir bigueria estructural en qualsevol format: bigues massisses (fabricades amb fusta local), polides i tallades a mida, mecanitzades segons projecte, lasurades amb vernís a porus obert, tractades a l’autoclau, i inclús raspallades tipus “Rústic”. La bigueria laminada en els últims anys ha guanyat molt pes en el nostre país. A Macusa sempre hem apostat per producte de qualitat amb proveïdors de primera referència, oferint als nostres clients bigues laminades qualitat vista. A més, disposem de fusta laminada de moltes tipologies diferents:

· D’avet o de pi

· Segons la qualitat de la fusta laminada: GL24, GL28, GL32

· Segons la seva secció i llargada

La biga massissa continua sent un producte demanat, encara que rellevat en una segona posició per les clares garanties i prestacions que ens ofereix la fusta laminada, en especial per construccions de llums importants. Tot i això, les noves tendències i una nova mentalitat més sostenible fa créixer dia a dia la demanda d’aquest producte.

A Macusa diferenciem la nostra oferta en aquests 3 grans grups:

- Bigues laminades

- Bigues duo

- Bigues massisses

 

• Oficina tècnica i maquinària de control numèric disponible per a qualsevol mecanització, realitzant projectes a mida.

Tractament a l’autoclau classe de risc III amb dissolvent orgànic per a exterior o tractament a l’autoclau classe de risc IV amb sals de coure per a exterior amb contacte amb el terra.

Servei de lasurar

Servei de rusticar, procés de raspallar la fusta fent-li ressaltar les seves vetes, oferint un aspecte rugós i envellit.

• Certificats d’origen de la fusta, PEFC.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN