Mòduls de fusta

Macusa ja fa molts anys que vam patentar el sistema “Modubloc” per a la construcció de mòduls de fusta a partir de conjunts adossats d’unes mides predeterminades.

Bungalows, cases de fusta, punts d’informació, bars de platja (xiringuitos de platja), punts de venda, quioscs, casetes de primers auxilis, mòduls WC (sanitaris de fusta), mòduls platja, dutxes de platja, oficines, observatoris de la natura, són algunes de les funcionalitats d’aquest sistema constructiu modular. El material base per la construcció dels mòduls és la fusta, així com altres materials prefabricats. La seva construcció es realitza a les nostres instal·lacions per tal de ser transportat a la seva ubicació definitiva, reduint costos, desplaçaments i imperfeccions ocasionades en el corresponent muntatge. Aquest sistema de construcció modular ens permet tenir un producte mòbil i transportable a un altre espai si el client ho creu convenient (molt comú en zones turístiques que el seu ús es redueix a una temporada concreta de l’any).

La seva adaptació a l’exterior és total, i ha estat concebut des d’un principi per a la seva bona adequació a l’exterior, integrant-se en el medi gràcies al seu aspecte totalment natural.

“Ser versàtil és una qualitat que poques vegades és compatible amb el gust, l’estètica o el bon disseny. La fusta sempre ha ajudat a naturalitzar les infinites solucions constructives. “

 

Els mòduls prefabricats es combinen en múltiples de:

- 3000x2500 mm. (7.50 m2).

- 4000x2500 mm. (10.00 m2).

- 5000x2500 mm. (12.50 m2).

 

Avantatges clars:

- Estètics

- Mòbils i transportables sense permisos especials

- Adossable

- Modular

- Fabricats amb fusta tractada el 100% a l’autoclau i materials de 1a qualitat

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN