Passarel·les de fusta

Des de la comercialització d’una senzilla passarel·la de platja a construccions de grans passarel·les de fusta formant estructures de grans dimensions per al pas de vianants i de petits vehicles (entre altres de manteniment públic).

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

A Macusa tenim una llarga experiència en aquest àmbit d’estructures de fusta per exterior per ser utilitzades com a pas de persones en parcs urbans.

A Macusa disposem de l’oficina tècnica pel corresponent càlcul de l’estructura, d’un extens coneixement en bigueria laminada (estructural) i de perfils de pi flandes o ipé (revestiments horitzontals pel posterior paviment de fusta), maquinària de CNC per la corresponent fabricació, així com de tractament a l'autoclau o servei de lasurar, i equip de muntatge per aquestes obres tan singulars.

Especialistes en estructures i especialistes en fusta per exteriors, dos requisits imprescindibles per a la realització de qualsevol passarel·la de fusta.

La utilització de materials estructurals diversos (segons projecte, en moltes ocasions combinant fusta i metall), amb les seves corresponents unions i suports metàl·lics, són els projectes que fusionen tots els nostres coneixements tant en el mercat d’estructures de fusta, com de tractament en l’exterior.

A Macusa també fabriquem les passarel·les de platja, de fàcil instal·lació i totalment mòbils. Ideal per a terrenys irregulars de platges.

Consulti l’apartat de projectes per a veure exemples d’obres.

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN