Porxo de fusta

El porxo d’una vivenda realitzat en fusta crea un ambient molt agradable en aquesta extensió en l’exterior de la casa.

A Macusa disposem d’una oficina tècnica que estudia el porxo, amb els corresponents mecanitzats necessaris, tractament i acabats a realitzar i muntatge del mateix. El porxo de fusta és una estructura lleugera que canviarà segons la seva dimensió, disseny i ubicació.

Segons els plànols o dibuixos donem la nostra valoració aplicant-hi el nostre coneixement i experiència, i oferint un servei integral que el client pot escollir amb múltiples possibilitats (tant en materials, acabats, mecanitzats, unions, ...)

La utilització del programa CADWORK permet fusionar el treball tècnic amb el procés de mecanització de la nostra màquina de control numèric HUNDEGGER K2. Un ventall molt ampli de mecanitzats per ser realitzats en control numèric, millorant els acabats, reduint el marge d’error i agilitzant un procés de muntatge totalment planificat en base a un bon estudi previ realitzat.

 

A Macusa li donem l’opció de realitzar tot tipus de tractaments i acabats de la fusta, amb una àmplia oferta de serveis per a la seva estructura de fusta:

Tractament autoclau classe risc III

Servei de lasurar, tractament classe risc II amb acabat del color desitjat

Servei de rusticar, procés de raspallar la fusta ressaltant les pròpies vetes

 

Si ho desitja li realitzem tot el treball claus en mà amb el muntatge corresponent. Pot veure exemples de porxo en l’apartat projectes.

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN