Pèrgola de fusta

Macusa som una empresa referent en la construcció amb fusta, i per tant la construcció de pèrgoles a mida és un de les nostres àrees d’actuació. La nostra obsessió per la qualitat i en un servei totalment professional en el sector de la construcció en fusta, defineixen la nostra metodologia de treball. A partir dels plànols o dibuix del client li fabriquem la pèrgola totalment a mida que vostè desitgi. Amb fusta de primera qualitat, cargoleria d’acer inoxidable o galvanitzat, plànols de muntatge, tot fet i preparat gràcies a la nostra oficina tècnica i màquina de CNC.

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

A Macusa li subministrem la pèrgola a mida de fusta en format kit per un fàcil muntatge, això sí, amb materials de primera qualitat. El nostre estàndard de servei a nivell de construcció professional, li garanteixen un nivell de material, secció de fusta, tractament, mecanitzat i suports i unions metàl·lics de primera qualitat. 

A partir d’un plànol del client, podem dibuixar, mecanitzar, tractar i muntar (si fa falta) tot tipus d’estructura de fusta per exterior. Les pèrgoles són estructures lleugeres que canvien segons la seva funcionalitat, disseny i ubicació. Podent arribar a ser en certes obres urbanístiques, un dels elements emblemàtics i significatius.

La nostra oficina tècnica li permet tenir un assessorament en aquesta àrea i el nostre consell professional el pot ajudar a acabar de definir el seu treball.

La utilització del programa CADWORK permet fusionar el treball tècnic amb el procés de mecanització de la nostra màquina de control numèric HUNDEGGER K2. Un ventall molt ampli de mecanitzats per ser realitzats en control numèric, millorant els acabats, reduint el marge d’error i agilitzant un procés de muntatge totalment planificat en base a un bon estudi previ realitzat.

 

A Macusa li donem l’opció de realitzar tot tipus de tractaments i acabats de la fusta, amb una àmplia oferta de serveis per a la seva estructura de fusta:

Tractament autoclau classe risc III

Servei de lasurar, tractament classe risc II amb acabat del color desitjat

Servei de rusticar, procés de raspallar la fusta ressaltant les pròpies vetes

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN