Pèrgoles i porxos

A Macusa realitzem tot tipus de pèrgola i porxo a mida. Segons uns projectes del client, podem dibuixar, mecanitzar, tractar i muntar (si es precisa) tot tipus d’estructures de fusta per exterior. Les pèrgoles i els porxos són estructures lleugeres i normalment petites que canvien segons la seva funcionalitat, disseny i ubicació.

Tant en zones urbanes i públiques com en propietats particulars, aquest tipus d’estructures en fusta dóna un aire natural, lleuger i atractiu en multitud d’ambients. La utilització de la biga laminada facilita la realització d’estructures amb llums llargues i podent realitzar inclús estructures corbes per a formes singulars.

Pot mirar els exemples de porxos i pèrgoles en l’apartat projectes per poder veure qualitats, materials, mecanitzacions, acabats, ..

La nostra oficina tècnica li permet tenir un assessorament en aquesta àrea i el nostre consell professional el pot ajudar a acabar de definir el seu treball.

La utilització del programa CADWORK permet fusionar el treball tècnic amb el procés de mecanització de la nostra màquina de control numèric HUNDEGGER K2. Un ventall molt ampli de mecanitzats per ser realitzats en control numèric, millorant els acabats, reduint el marge d’error i agilitzant un procés de muntatge totalment planificat en base a un bon estudi previ realitzat.

 

A Macusa li donem l’opció de realitzar tot tipus de tractaments i acabats de la fusta, amb una àmplia oferta de serveis per a la seva estructura de fusta:

Tractament autoclau classe risc III

- Servei de lasurar, tractament classe risc II amb acabat del color desitjat

- Servei de rusticar, procés de raspallar la fusta ressaltant les pròpies vetes

INFORMACIÓ TÈCNICA

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN