ESTRUCTURES DE FUSTA

A Macusa tenim una dilatada experiència en la realització de tot tipus d’estructura de fusta. La nostra oficina tècnica, conjuntament amb maquinària de control numèric, equip professional de muntatge i serveis addicionals de tractament i acabats ens permeten oferir un servei integral en el subministrament, mecanització, tractament i muntatge de tot tipus d’estructura de fusta, això sí, seguint la normativa vigent actual.

A Macusa intentem sempre incorporar una extensa gamma de materials aptes per a la realització de tot tipus d’obra en fusta: biga massissa, biga laminada, panell contralaminat, paviments, encadellats, perfils, complements estructurals, ferramenta industrial especialitzada en el sector de la fusta, panell sandwich, materials sostenibles, ...

 

Una llarga experiència en aquest àmbit i en el sector de la CONSTRUCCIÓ EN FUSTA, ha permès que els nostres clients hagin apostat per nosaltres en la realització de tot tipus d’estructures de fusta, moltes d’elles singulars, algunes en interiors, i altres per exteriors. Ponts de fusta, passarel·les, grans estructures per a ús públic (CENTRES CÍVICS, ESCOLES, PISTES POLIESPORTIVES, CASALS, ...), coberts de fusta per granges, edificis públics (HOSPITALS, MUSEUS, ...), grans pèrgoles i estructures en parcs i jardins, ... Utilitzant materials diversos com bigues laminades, estructures d’entramat lleuger, fusta contralaminada (Contralaminat), fusta per exteriors, ...

 

La nostra relació continuada amb arquitectes, empreses constructores, professionals del sector, i l’experiència adquirida en multitud d’obres en fusta ens converteixen en un punt de referència en el mercat de la construcció en fusta (consulti l’apartat de projectes).

 

A Macusa ja vam apostar fa molts anys per la formació d’un equip tècnic especialitzat en aquest àrea, que permet assessorar i estudiar les obres projectades. La utilització del programa CADWORK permet fusionar el treball tècnic amb el procés de mecanització de la nostra màquina de control numèric HUNDEGGER K2. Un ventall molt ampli de mecanitzats per ser realitzats en control numèric, millorant els acabats, reduint el marge d’error i agilitzant un procés de muntatge totalment planificat en base a un bon estudi previ realitzat.

 

A Macusa li donem l’opció de realitzar tot tipus de tractaments i acabats de la fusta, amb una àmplia oferta de serveis per a la seva estructura de fusta:

Tractament autoclau classe risc III

- Servei de lasurar, tractament classe risc II amb acabat del color desitjat

- Serei de rusticar, procés de raspatllar la fusta ressaltant les pròpies vetes

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN