Coberta de fusta

Macusa som una empresa líder en el mercat català en la construcció de COBERTES DE FUSTA. La fusta ha sigut utilitzada durant segles per aquesta aplicació, els sistemes constructius, els productes industrialitzats (biga laminada, panells contralaminats, ...), els processos de mecanització i tractament, conjuntament amb noves eines de mecanització i del corresponent muntatge, permeten realitzar tot tipus d’estructura de fusta.

A Macusa ja vam apostar fa molts anys per la formació d’un equip tècnic especialitzat en aquest àrea, que permet assessorar i estudiar les obres projectades. La utilització del programa CADWORK permet fusionar el treball tècnic amb el procés de mecanització de la nostra màquina de control numèric HUNDEGGER K2. Un gran ventall de mecanitzats per ser realitzats en control numèric, millorant els acabats, reduint el marge d’error i agilitzant un procés de muntatge totalment planificat en base a un bon estudi previ realitzat.

 

Les cobertes de fusta són una part de l’estructures de l’habitatge que donen un alt valor afegit, i els nous materials, maquinària CNC i acabats permeten poder ser aplicada en la majoria de projectes. La nostra oficina tècnica orienta a empreses constructores, arquitectes i professionals en la realització de tot tipus de coberta de fusta. La nostra experiència en multitud d’obres en teulades de fusta (que podeu consultar en l’apartat projectes) ens avalen per a qualsevol tipus coberta que s’estigui projectant.

 

L’ENTRAMAT LLEUGER industrial és una altra opció a escollir per a la realització de cobertes de fusta, on les sol·licitacions de llum entre recolzaments del projecte ho sol·licita. El seu concepte i característiques permeten donar una funcionalitat estructural per al tancament de coberta i unes altes prestacions en quan que es poden incorporar paquets importants d’aïllants, principalment de fibra de fusta i llana de mineral.

 

A Macusa li donem l’opció de realitzar tot tipus de tractaments i acabats de la fusta, amb una gran selecció de serveis per a la seva coberta de fusta:

Tractament autoclau classe risc III

- Servei de lasurar, tractament classe risc II amb acabat del color desitjat

- Servei de rústicar, procés de raspallar la fusta ressaltant les pròpies vetes

 

Avui en dia, gràcies al nostre ventall de possibilitats en el tractament i acabats, facilita als clients l’opció ideal al millor preu:

- Fusta de color natural amb tractament classe risc III. Millor tractament amb color natural

- Fusta amb acabat personalitzat en tint de diferents colors segons preferència del client. Tractament classe risc II (nivell necessari per a la majoria de cobertes de fusta segons Codi Tècnic d’Edificació) amb la possibilitat de qualsevol acabat i color.

A Macusa li oferim l’opció de poder-li valorar el seu projecte de coberta de fusta, oferint un servei integral en el subministrament, mecanització, tractament i muntatge, seguint la normativa vigent actual.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN