Mobiliari exterior a mida

Macusa som una empresa de referència en la fabricació a mida i en sèrie de productes de fusta de pi tractat per a la realització de mobiliari urbà o mobiliari d’exterior, com per exemple tot tipus de TANCA DE FUSTA, BANC DE FUSTA, TAULA DE FUSTA, JARDINERA DE FUSTA, etc. La nostra capacitat productiva i el fet que controlem tot el procés productiu ens ressalta com una empresa fabricant referent en el mercat.  Maquinària especialitzada, oficina tècnica, planta associada pel tractament, utilització de cargolaria d’acer inoxidable, equip de muntatge professional, sistema productiu planificat per a una màxima productivitat, ...

Exemples del ventall de productes en aquest segment de mercat urbà i de jardineria en fusta: tanques angleses, taules, jardineres, bancs, papereres, pals de senyalització, horts urbans, travesses de tren, i tants d’altres com mampares de les parades d’autocars o separadors de residus urbans, i tot tipus de productes de fusta pel sector garden (tanques de jardí, mobiliari de fusta pel jardí, travesses de tren, etc.).

Dels plànols dels nostres clients, l’oficina tècnica realitza l’estudi corresponent per tal d’adaptar el format final segons les dimensions comercials de la matèria primera. La valoració econòmica, òbviament va relacionada amb el volum d’unitats a produir, i realitzem l’estudi del pressupost en base a un sistema de costos de fabricació totalment optimitzat i acurat, avalat per una llarga experiència en aquest àmbit.

La nostra focalització en la fabricació a mida de productes de qualitat, utilitzant majoritàriament Fusta de Pi Flandes II (a no ser que les especificacions ens marquin un altre tipologia), ferramenta d’acer inoxidable i un tractament a l’autoclau que segueix la normativa Producte registrat a la Direcció General de la Salut Pública i Consum (DGSPC) del Ministeri de Sanitat i Consum (MISACO).

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN