Jardineres de fusta

A Macusa fabriquem un gran nombre de productes pel mobiliari d’exterior en fusta de pi tractat a l'autoclau, i les jardineres han sigut un dels productes més fabricats en les nostres instal·lacions. Disposem de dues referències estàndard pels clients que desitgin un producte per adquirir de forma ràpida.

La nostra experiència ha estat sempre molt lligada en la fabricació a mida, gràcies a la nostra oficina tècnica i al fet de disposar d’unes instal·lacions i maquinària que ens permeten realitzar tots els passos productius dins de casa nostra.

A partir d’uns plànols provinents del projecte, o de l’empresa que comercialitza un producte determinat, oferim la possibilitat de fabricar el producte que el client desitgi, aportant la nostra visió professional per la seva millora i sempre oferint un alt criteri de qualitat.

Pel qui desitgi una jardinera de qualitat per a exterior de forma ràpida, disposem dels següents productes referenciats en estoc:

 

DESCRIPCIÓ JARDINERES DE FUSTA

Model J-50 i J-100, jardinera de fusta Gardènia

Es fabrica amb fusta de pi de Flandes II de secció 95x45mm, polida, amb els cantells roms i tractada a l’autoclau classe de risc IV i muntades mitjançant escaires i cargols d’acer inoxidable. Les mides estàndard són 500x500x450mm i 1000x500x450mm.

 

INFORMACIÓ TÈCNICA: 

 

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN