click here

Jardineres de fusta

A Macusa fabriquem un gran nombre de productes pel mobiliari d’exterior en fusta de pi tractat a l'autoclau, i les jardineres han sigut un dels productes més fabricats en les nostres instal·lacions. Disposem de dues referències estàndard pels clients que desitgin un producte per adquirir de forma ràpida.

faultCode0faultStringDeprecated:Invalid characters passed for attempted conversion, these have been ignored in E:\Sites_IIS\www.macusa.es\plugins\system\thumbgallery\thumbgallery.php on line 264

La nostra experiència ha estat sempre molt lligada en la fabricació a mida, gràcies a la nostra oficina tècnica i al fet de disposar d’unes instal·lacions i maquinària que ens permeten realitzar tots els passos productius dins de casa nostra.

A partir d’uns plànols provinents del projecte, o de l’empresa que comercialitza un producte determinat, oferim la possibilitat de fabricar el producte que el client desitgi, aportant la nostra visió professional per la seva millora i sempre oferint un alt criteri de qualitat.

Pel qui desitgi una jardinera de qualitat per a exterior de forma ràpida, disposem dels següents productes referenciats en estoc:

 

DESCRIPCIÓ JARDINERES DE FUSTA

Model J-50 i J-100, jardinera de fusta Gardènia

Es fabrica amb fusta de pi de Flandes II de secció 95x45mm, polida, amb els cantells roms i tractada a l’autoclau classe de risc IV i muntades mitjançant escaires i cargols d’acer inoxidable. Les mides estàndard són 500x500x450mm i 1000x500x450mm.

 

INFORMACIÓ TÈCNICA: 

 

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN