Bancs de fusta

A Macusa fabriquem un gran nombre de productes pel mobiliari d’exterior en fusta de pi tractat a l'autoclau, i vam incorporar un banc de fusta per exterior estàndard a la nostra llista de referències. El nostre punt fort en l’apartat de bancs de fusta per zones urbanes ha sigut sempre en la fabricació a mida. La nostra oficina tècnica i el fet de realitzar bona part dels processos productius necessaris per a la seva realització, provoquen que siguem una opció molt vàlida per a tota empresa que comercialitzi productes per al sector urbà.

La nostra experiència en la realització de tot tipus de producte concret i específic per a cada client ens donen aquest grau d’especialització i de personalització que ens fan diferents. La fabricació en sèrie de mobiliari d’exterior a mida és un punt clau en la nostra activitat productiva diària.

 

Model B-200, banc de fusta rústic

Es fabrica amb fusta de pi Flandes II tractada de 120x120mm i 145x145mm i amb cargols d’acer inoxidable per constituir un banc de 1800x700x900mm (llarg x ample x altura). Fotos.

 

INFORMACIÓ TÈCNICA:

 

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN