Casa de Fusta

Les cases de fusta Macusa han anat evolucionant en tots els aspectes relatius al propi procés constructiu en fusta. De la construcció inicial de cobertes i estructures amb fusta, hem anat adaptant els processos constructius per tal de donar l’opció per a la fabricació de l’evolvent de tot tipus d’edificació (murs estructurals, parets, forjats i cobertes) amb l’objectiu d’acomplir criteris per a una CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE. Un sistema constructiu consolidat i contrastat que permet introduir variants segons les preferències dels nostres clients.

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

 

Les CASES DE FUSTA són un tipus d'habitatge que ofereixen un component natural i ecològic important al seu usuari, un valor afegit molt notable envers a la construcció tradicional. Macusa dóna diverses opcions en acabats, tractaments, tipologia de materials, aïllaments, i inclús possibles variants diferents dins del nostre sistema constructiu utilitzant Fusta Contralaminada (Contralaminat) o amb el sistema d'entramat lleuger. Un ampli ventall d’opcions a dialogar, treballar i valorar amb el nostre client, segons preferències i pressupost.

Això sí, Macusa sempre ofereix opcions amb garantia, seguint una de les nostres premisses més importants, la qualitat i el rigor.

Per a més informació referent a CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE poden consultar a l’apartat ENTRAMAT LLEUGER.

 

 

 

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN