Tanques de fusta

 

La tanca anglesa Macusa és un dels productes més sol·licitats en el nostre ventall de referències. La secció de les lames de fusta (superior al de la majoria existents en el mercat), el número de lames per tram (adaptat segons normativa i model), el tractament a l’autoclau seguint la normativa vigent, la utilització de cargols d’acer inoxidable, un procés de fabricació especialitzat amb maquinària específica per aquest ús, el corresponent muntatge per part de professionals seguint un estricte criteri en el procediment del mateix. En definitiva la tanca de fusta Macusa és una garantia per als nostres clients.

 

Macusa continua estudiant i avançant per poder subministrar les tanques que segueixin la normativa actual en el mercat de mobiliari urbà professional. L’adaptació de la cartera de productes permet que les nostres tanques siguin homologades per a diferents usos en espais públics.  Actualment, a Macusa disposem de diferents models de tanques certificades per AIJU segons normativa EN 1176-1:2008. *Compleix el plec de prescripcions tècniques de Parcs i Jardins de Barcelona.

Igualment, hem introduït una nova tanca amb lames de polietilè que completa la gamma i ofereix una opció alternativa a les convencionals (més alegra i amb més colors).

A Macusa li donem també l’opció de disposar de la mateixa tanca de fusta en format rústic, gràcies a la nostra nova maquinària que permet rusticar les lames de pi, donant un valor afegit i un punt de disseny totalment diferenciat als productes estàndard del mercat actual.

En els darrers anys, la utilització d’aquest producte referent en el mobiliari urbà i molt present en els parcs infantils, així com per la delimitació d’espais urbans, ha fet que la nostra especialització en aquest producte sigui molt alta. La possibilitat de fabricar tanques de fusta a mida és també un dels nostres serveis més demanats. També ha sigut molt utilitzada com a TANCA DE JARDÍ, delimitant espais particulars, donant un toc natural i elegant a la parcel·la.

Són molts anys fabricant per marques reconegudes del mercat, estem totalment especialitzats en la fabricació en sèrie a mida, dedicant-hi un tractament especial i exclusiu per a cada procés productiu.

 

DESCRIPCIÓ DE LES TANQUES ESTÀNDARD MACUSA (més informació de mides a INFORMACIÓ TÈCNICA, al final de la pàgina)

 

TANCA ANGLESA CERT./HOM. BCN 850 (Ref. 3104024)

 

Tanca amb lames de 21mm de gruix i travessers polits de fusta de pi amb cantells arrodonits i tractada a l'autoclau classe de risc IV. Fixada amb visos inox. Tanca Certificada per AIJU segons normativa EN 1176-1:2008. *Compleix el plec de prescripcions tècniques de Parcs i Jardins de Barcelona

 

 

 

TANCA ANGLESA CERT./HOM. BCN 1050 (Ref. 3104025)

 

Tanca amb lames de 21mm de gruix i travessers polits de fusta de piamb cantells arrodonits i tractada a l'autoclau classe de risc IV. Fixació amb visos inox. Tancat per pipican. Tanca Certificada per AIJU segons normativa EN 1176-1:2008. *Compleix el plec de prescripcions tècniques de Parcs i Jardins de Barcelona

 

 

 

TANCA ANGLESA CERT./HOM. BCN 1250 (Ref. 3104026)

 

Tanca amb lames de 21mm de gruix i travessers polits de fusta de piamb cantells arrodonits i tractada a l'autoclau classe de risc IV. Fixació amb visos inox. Tancat per zones de talús de més de 50cm. Tanca Certificada per AIJU segons normativa EN 1176-1:2008. *Compleix el plec de prescripcions tècniques de Parcs i Jardins de Barcelona

 

 

 

 

TANCA ANGLESA CERT. LAMES POLIETILÈ (Ref. 3104038)

 

Tanca amb lames de polietilè de colors (vermell, verd, groc i blau), de 15mm de gruix, amb cantells arrodonits, i travessers de fusta de pi polit amb tractament a l'autoclau classe de risc IV. Fixació amb visos inox. 

 

INFORMACIÓ TÈCNICA:

 

 

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN