PANELLS SANDWICH

A Macusa tenim una dilatada experiència en la comercialització de panell sandwich. El panell sandwich és una producte ideal pel sector de la construcció, en els tancaments de coberta lleugera, permetent una instal·lació de forma ràpida, neta i controlada. Tal com ja sabem, el panell sandwich és una solució constructiva que permet agrupar 3 components bàsics en la realització de la coberta, tot en un mateix. Oferint vàries possibilitats segons disseny, aplicació, característiques tècniques i projecte d’obra.

<< <
 • 1
 • 2
> >> (2)

És un producte format per materials, disposat amb 3 capes:

 • La cara exterior formada per aglomerat hidròfug, contraxapat fenòlic o OSB com a estructura del panell i suport ocult per al posterior acabat de la coberta.
 • Un nucli format per un aïllament tèrmic fet d’espuma rígid de poliestirè extruït, llana de roca o suro, entre d’altres.
 • Una cara interior amb característiques estètiques, sonores i de resistència al foc. Es disposa en una llarga gamma de materials ja que són els acabats finals de l’obra.

Tipus de cares interiors del panell:

 • Encadellat de fusta d’avet, rústic i tropical
 • Encadellat de fusta de pi i ciment, resistent al foc (BS2D0)
 • Contraxapats
 • Encenalls de fusta amb magnesita (ideal resistència al foc i acústic)
 • Tauler aglomerat
 • Tauler d’encenalls de fusta orientades, OSB

(*) Acabats: natural, vernís natural, roure, castanyer, nogal, tenyit color mel, color rústic, ...

Per tal d’adaptar-nos al projecte i d’oferir la solució més optimitzada, treballem amb els fabricants líders del mercat. 

Pot consultar informació i dissenys en els següents catàlegs:

Panell Thermochip

Panell Teznocuber

Els avantatges del panell sandwich (o altrament dit panell sandvitx) per a cobertes són evidents en:

- ESTALVI DE TEMPS I COSTOS EN EL MUNTATGE

- ALLEUGERA L’ESTRUCTURA

- GARANTITZA LA CERTIFICACIÓ DE L’OBRA. Disposen de DITE (Document de Idoneïtat Tècnica de l’Institut Eduardo Torroja)

Consulti’ns a Macusa per a panells sandwich especials:

- Panell autoportant: Aquest panell s’utilitza per a cobertes i forjats amb llums llargues entre bigues. Està compost per uns cabirons de fusta en els extrems que li donen l’estabilitat suficient per aguantar les càrregues especificades en el projecte.

- Panell per reformes: Panell pensat per revestiments, rehabilitacions i reformes. Es pot instal·lar en qualsevol tipus de solució constructiva (fusta, metall, formigó). Qualitat, aïllament i estètica amb una diversa varietat d’acabats.

- Panell d’eficiència energètica: Panell compost amb una planxa gris de poliestirè extruït fabricat amb CO2 reciclat. Un panell amb alts nivells d’aïllament tèrmic enfocat per a un nou model de baix consum energètic i concebut per augmentar l’eficiència energètica de l’habitatge.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN