Mobiliari exterior

Mobiliari per exterior de fusta de pi, per a ús tant rural com urbà, a Macusa som una empresa referent en aquest sector. Disposem d’estocs dels productes de mobiliari urbà més utilitzats en el mercat.

La nostra filosofia, tant de l’empresa com d’aquesta línia de productes, ha sigut sempre la qualitat. Hem realitzat sempre productes fets amb perfileria de pi de seccions gruixudes, donant més resistència en entorns a l’aire lliure i per a usos prolongats. La nostra tanca anglesa o les taules picnic són productes concebuts per a una utilitat en entorn públic, per garantir el millor possible una alta durabilitat.

Macusa també oferim als nostres clients la possibilitat de fabricar tot tipus de mobiliari de fusta de pi totalment a mida (jardinera de fusta, banc de fusta, travessa de fusta, paperera de fusta, etc.). La nostra experiència en aquest àmbit del mobiliari urbà i mobiliari de jardí, amb el suport d’oficina tècnica ajuden a portar a terme tot tipus de treballs en aquest sector. Altres productes com les travesses ecològiques, conegudes també com a Travesses de tren o Travesses verdes, completen una àmplia gamma de possibilitats.

La fusta de pi utilitzada està tractada a l’autoclau amb un producte que no conté ni crom ni arsènic i que disposa de tots els certificats que exigeix el Ministeri de Medi Ambient per a qualsevol producte que vagi destinat en una obra pública.

Els productes estàndard de Macusa referents a mobiliari per exterior els tenim agrupats per:

Tanques

Taules

Bancs

Jardineres

Papereres

Mobiliari a mida

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN