Travesses ecològiques

Macusa som el primer fabricant de travesses de pi ecològiques del país, les que substitueixen a les antigues TRAVESSES DE TREN. L’aposta de Macusa en aquest amb les travesses de fusta ha sigut total des del primer dia. El control de tot el procés productiu ens garanteix com una opció totalment fiable per al subministrament a l’engròs d’aquesta línia de productes tant sol·licitada en el mercat.

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

Una normativa de l’estat espanyol que va regular l’ús de les antigues travesses de tren en espais públics, va propiciar l’entrada d’aquest producte menys nociu en el mercat, creant una travessa menys nociva.

El tractament a l’autoclau classe risc IV amb l’utilització d’un producte químic sense crom ni arsènic, permet seguir totes les normatives i requeriments que marca el Ministeri de Medi Ambient. Es poden entregar certificats PEFC, així com del mateix tractament, per a qualsevol client que ho desitgi, molt sol·licitat sobretot per a obres públiques.

La travessa de fusta ecològica, altrament anomenades "travesses verdes" o "travesses de tren" o "travesses tractades", és un producte que ja porta anys en el mercat, i que té moltes funcionalitats diferents sobretot en el sector jardineria: murs, esglaons, grans jardineres, delimitadors de camins, baranes, decoració rústica, ...

Les travesses les tractem contra els fongs i contra els insectes, en un procés a l’autoclau classe de risc IV, mitjançant sals de coure. Aquest tractament és innocu pel medi i necessari per protegir la fusta i concebre-li més durabilitat. Per defecte, les sals de coure oferiran un color verd, però el mateix tractament es pot escollir amb un acabat color marró.

A Macusa li donem l’opció d’aplicar-li un acabat addicional, el servei de lasurar, per tal de protegir la fusta contra els rajos ultraviolats, mantenint la pigmentació i donant-li un toc personal amb disseny atractiu i peculiar segons preferències del mateix client.

Oferim 4 mides estàndard:

• 2500x220x120mm.

• 2500x180x120mm.

• 2000x220x120mm.

• 2000x180x90mm.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN