click here

Casa de Fusta

Les cases de fusta Macusa han anat evolucionant en tots els aspectes relatius al propi procés constructiu en fusta. De la construcció inicial de cobertes i estructures amb fusta, hem anat integrant elements constructius per arribar a donar l’opció de claus en mà en tot tipus de cases de fusta, i conjuntament amb un estudi tècnic cada cop més acurat, hem entrat profundament en la CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE. Un sistema constructiu consolidat i contrastat que permet introduir variants segons les preferències dels nostres clients, acabant amb la possibilitat de realitzar cases passives claus en mà.

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

 

Les CASES DE FUSTA són un tipus de vivenda que ofereixen un component natural i ecològic important al seu usuari, un valor afegit molt notable envers a la construcció tradicional. Macusa dóna diverses opcions en acabats, tractaments, tipologia de materials, aïllaments, i inclús possibles variants diferents dins del nostre sistema constructiu utilitzant Fusta Contralaminada (Contralaminat) o amb el sistema d'entremat. Un ampli ventall d’opcions a dialogar, treballar i valorar amb el nostre client, segons preferències i pressupost.

Això sí, Macusa sempre ofereix opcions amb garantia, seguint una de les nostres premisses més importants, la qualitat i el rigor.

Per a més informació referent a CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE poden consultar a l’apartat CASES PASSIVES.

 

 

 

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN