click here

Bigues de fusta

A Macusa li oferim un gran ventall de possibilitats en bigueria. La versatilitat tant en el tipus de material, en el tractament, com en les múltiples mecanitzacions que podem oferir gràcies a la nostra oficina tècnica, maquinària de control numèric, i maquinària específica pels acabats fan que la nostra oferta sigui nombrosa, avantatjosa i competitiva per als nostres clients.

<< <
  • 1
  • 2
> >> (2)

Li podem oferir bigueria en qualsevol format: massissa (fabricada amb fusta local), polida i tallada a mida, mecanitzada segons projecte, lasurat amb vernís a porus obert, tractat a l’autoclau, i inclús raspallat tipus “Rústic”. La bigueria laminada en els últims anys ha guanyat molt pes en el nostre país. A Macusa sempre hem apostat per producte de qualitat amb proveïdors de primera referència, oferint als nostres clients biga laminada qualitat vista. A més, disposem de laminat de moltes tipologies diferents:

· Segons tipologia: Laminada, Duo i Triobiga massissa

· D’avet o de pi

· Segons la qualitat de la fusta: GL24, GL28, GL32

· Segons la seva secció i llargada

La biga massissa continua sent un producte demanat, encara que rellevat en una segona posició per les clares garanties i prestacions que ens ofereix la fusta laminada, en especial per construccions de llums importants. Tot i això, les noves tendències i una nova mentalitat més sostenible fa créixer dia a dia la demanda d’aquest producte.

A Macusa diferenciem la nostra oferta en aquests 3 grans grups:

- Biga laminada

- Biga duo

- Biga massissa

 

• Oficina tècnica i maquinària de control numèric disponible per a qualsevol mecanització, realitzant projectes a mida.

Tractament a l’autoclau classe de risc III amb dissolvent orgànic per a exterior o tractament a l’autoclau classe de risc IV amb sals de coure per a exterior amb contacte amb el terra.

Servei de lasurar

Servei de rusticar, procés de raspallar la fusta fent-li ressaltar les seves vetes, oferint un aspecte rugós i envellit.

• Certificats d’origen de la fusta, PEFC.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Projectes recents
Coberta de fusta Guils de Cerdanya
Coberta de fusta Sanaüja
Estructura de fusta Sant Pau

Pol. Cantallops,       s/n. 08611 OLVAN